Pole paremat kohta..

Uskumatu, kui kiiresti aeg lendab. Kohe-kohe on esimene kuu ülikooli läbi ning vahepeal olen ka ühe aasta võrra vanemaks saanud. Kusjuures, mul on tunne, et ma vist päriselt ka olen pikemaks kasvanud. Noh, nii mõned sentimeetrid juurde visanud.

Tallinnas olemine ei ole senini väga mu meelistegevus, kuid hakkan harjuma. Minu jaoks on pealinnas viibimine kasvatanud pigem huvi kodulinnas toimuva vastu ning olen Tallinnas viibitud aja jooksul omajagu häid ideid saanud, mida ja kuidas võiksime Viljandis teha. Go big or go home!

IMG_8210

Kuigivõrd mu viimane postitus jääb mõnevõrra pikema aja taha, siis tegelikult pole ka midagi väga palju vahepeal toimunud. Käisin oma elu esimeses pulmas ning tõsi on see, et väga vahva oli. Tahaks kohe veel pulma minna, sest emotsioonid olid vägevad.

Aga mis seal ikka – vahepeal sain ju 19! God damn, mitte mingisugust muutust mu enesetundes vähemalt ei tekkinud, kuigi võiks ju! Sünnipäevad on ise vähemalt alati toredad päevad ning viskan ka siin tänusõnad õhku kõigile, kes mind moel või teisel meeles pidasid. Reede õhtul istusin oma parimate sõpradega ning tähistasime väikeses ringis. Sellel laupäeval aga tähistame Cheersis ja koos The Angusega!

1

Laupäeval käisime koos Rebecca ja Gittaga Viljandis esmakordselt toimunud tänavaturgude päeval ning külastasime seoses minu kohustusega Viljandi Noorte Volikogu ees ka linna sünnipäevatundi Arkaadia aias. Ja ma olen nii rahul, et me sinna läksime – seal oli tõesti väga tore. Rebecca tegeles massilise tagimisega ning mina sain suhelda ja pilte teha. Massive!

IMG_8298 IMG_8311 IMG_8313

Ja Arkaadia aed oli väga ägedaks kujundatud. Igaüks sai tasuta raamatu kaasa haarata, kui sealt valikust midagi meelepärast leidis. Linn jagas tasuta mulgikorpe. Noh, normaalne fiesta ikka!

IMG_8265 IMG_8277 IMG_8279

 

Jep! Nagu ma pealkirjas mainisin – pole paremat kohta!

– sõbrad kutsuvad mind linnapeaks

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

five × 1 =