Kas sa tead, kus on Eesti kõige parem burger? #burgerboyz

Sa tead? Ei tea? No hästi, ma ka ei tea, aga ma tahaks selle vähemalt enda jaoks välja selgitada ning oleme koos Aloga võtnud enda missiooniks see määramata aja jooksul välja selgitada. Kõik Boyz, Vengaboys, Royal Boyz on saanud täiendust- BurgerBoyz’ on kohal!

img_9213

Ilma naljata- mõned nädalad tagasi kohvikus Fellin alguse saanud #VLND burgerikampaania oli küll vinge ning toit oli väga maitsev, aga see ei rahuldanud meie vajadusi. Me tahame ära süüa kõik kvaliteetsed burgerid Eestis ja leida parim. Aga no varsti saame teada!

Möödunud laupäeval võtsime jalad selga, panime rattad alla ja sõitsime Võhma asemel hoopis Viljandist Rakverre, ühe parima burgerirestoraniga linna Eestis. Rääkimata sellest, et Rakvere on oma olemuselt sarnane Viljandiga ning seal on mõnedki asjad paremas seisus kui meil, on neil kindlalt üks, mis domineerib- neil on sisuliselt Eesti parim burgerirestoran. Sa pole kuulnud? No siis vaata järgi, sest Grillers on tähelepanu väärt. Kindlalt! Lisaks primaarsele (head burgerid) on see Lääne-Virumaa burgerikoht ideaalne näide kogukonna kooskõlast- restoran toetab kohalikku korvpalliklubi (ja jalgpalliklubi) Tarvas ning pakub isegi selle treeneri järgi nimetatud burgerit (Sõber), interjööris ilutsevast karikakapist rääkimata. Väärtust lisab veel see, et omanik olla kõvasti räpiga seotud ning on osa legendaarsest RLV Massive crewst. (Tead ju küll DJ Hashi!)

Meeste spordilembust tõestab ka see, et kogu nende Facebooki voog on täis spordimeeskondade uudiseid. Pühendumus on päris!

img_9209

Aga sai-pihv-sai teemast ka pisut. Pistsin pintslisse kaks eksemplar:- peekoni- ning juustuburgeri ja otseloomulikult ka friikartulid cheddariga. JÕHKER KUI HEA! Tõtt öelda, siis peekoniburger oli ehk pisut kuiv, kuid juustuburger (kõikide burkside kunn, namiiiiin) oli ideaalne: täpselt nii mahlane ja juustune nagu peab. Olukord oli täpselt selline, et kuigi kõht oli täis, siis oleks maitse pärast umbes kaks burgerit veel söönud. Ja tahaks veel!

Veel enam, kõik nende burgerid on 100% lihakoostisega ning täislaks käsitöö. Ja ma ei kahtle selles hetkekski. Kui Mihkel Raud mõned aastad tagasi Grillersi Eesti parimaks burgerikohaks tituleeris, siis kahtlesin hetkeks, aga täna arvan, et sellel kohal on number üks olemiseks potentsiaal olemas.

Kui meestel Rakveres igav hakkab, siis ootame neid Viljandisse. Päriselt. Või kui Mart Rauba rändamisest ära tüdineb, siis ta võiks selle asja lihtsalt ära teha- Öökülm Burgers, näiteks.

img_9157 img_9168 img_9175 img_9195 img_9208 img_9221 img_9224

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga